Překonali se. Emma Smetana s Jordanem Hajem zvou v "Lost And Found" do retro budoucnosti

30.09.2018 12:13 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Zatím největší úspěch zaznamenala Emma Smetana se singlem "No Fire" z debutu "What I've Done". Mohl za něj uhrančivý projev jejího životního partnera Jordana Haje, či poutavé video? Ať tak, nebo tak, zpěvačka s novinkou "Lost And Found" zkouší podobný recept. A rozhodně se s ním nevykrádá.

Jestli snad dvojice v minulém duetu postrádala nějaký žár, vynahradila ho tentokrát porcí vrchovatou. Tak dobře se totiž hlasy těchto dvou muzikantů v bondovsky laděné skladbě prolínají. I tentokrát se navíc píseň může pyšnit luxusním vizuálem. Opětovná režie od Jordana a Givinara Kříže asi nikoho nepřekvapí, svůdná stylizace do stylu space age ale ano. Mezi záběry se zpěvem ve studiu najdeme množství uměleckých představ o budoucnosti. Naše oblíbená je ta, ve které zpěvačka vyťukává melodii na plazmovou kouli. Jednoduché, ale zatraceně efektivní. Podobných scén klidně mohlo být v klipu více. "Začínám mít trochu neskromný pocit, že nám s Jordanem ty písně a děti celkem jdou," směje se Emma. Děti sice neposoudíme, song má ale opravdu velké ambice na to stát se klíčovým prvkem v její diskografii.

A co dál? První československé turné. Na to vyjede se svou kolegyní Emmou Drobnou. Zastaví se v Brně (10. listopadu, Kabinet múz), v Praze (20. listopadu, Roxy), v Plzni (22. listopadu, Papírna), v Bratislavě (6. prosince, Majestic Music Club) a v Ostravě (7. prosince, BrickHouse DOV). Pro Drobnou značí tyto zastávky vůbec první šňůru k albu "You Should Know".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY