Ben Cristovao míří do O2 areny. Za rok v ní oslaví deset let kariéry

21.09.2018 16:58 - Josef Martínek | foto: Lucie Levá

Ben Cristovao už za sebou pár velkých koncertů má. Ve Foru Karlín v roce 2015 i loni ve Žlutých lázních fanouškům dokázal, že umí připravit výpravnou show srovnatelnou s mezinárodními hvězdami. Nejinak tomu nejspíš bude při jeho plánovaném dosud největším vystoupení v pražské O2 areně, k němuž dojde za rok - 21. září 2019. Předprodej vstupenek bude prý zahájen už brzy.

Benovi se letos daří snad vše, na co sáhne. Klip ke skladbě "Padám" v produkci The Glowsticks získal na YouTube už přes 16 milionů zhlédnutí a zařadil se k jeho největším hitům. Představil se také jako porotce dalšího ročníku SuperStar a v létě vystoupil na několika velkých festivalech. K hudebním úspěchům navíc přidal i jeden sportovní. Na konci srpna se v Tokiu stal mistrem Asie v brazilském jiu jitsu.

Cristovao zahájil svou kariéru v roce 2009, když postoupil do finále prvního ročníku Česko Slovenské SuperStar. V současnosti mají jeho videoklipy na YouTube dohromady přes 230 milionů přehrání, na Instagramu ho sleduje víc než 600 tisíc lidí, dalších téměř půl milionu fanoušků má na Facebooku. Uvidíme, zda internetová generace naplní i největší českou halu, kam Ben zamíří spolu se svou kapelou.

Koncertovat bude i letos na podzim. V rámci miniturné zavítá 20. října na brněnskou Flédu, 3. a 23. listopadu vystoupí v NoD v Praze a 7. listopadu potěší své příznivce v Bratislavě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY