ptá se Pekař se Sharlotou v novém duetu - musicserver.cz">

"Co když?" ptá se Pekař se Sharlotou v novém duetu

21.09.2018 12:38 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Ještě než vyjde Pekařova nová deska s názvem "Výpověď", ptá se nás aktuálním singlem: "Co když?". Píseň natočil s rapperkou a extravagantní zpěvačkou Sharlotou, účastnicí reality show "Zlatá mládež" v České televizi.

Stěžejní část duetu je ve společném stokrát omílaném až otravném popěvku: "Co když už nikdy nebude líp?" právě s kontroverzní Sharlotou. Ta se netradičně po dlouhé době ukázala v jemném a popově příjemném songu, který popisuje skončený přátelský vztah a to, jak se cesty obou lidí rozešly.

Pekař si v posledním roce oblíbil jednoduché klipy. Od rozjuchanějších podob písní přešel dle posledních singlů k romantickým. Od dob, co debutoval, přibylo na jeho konto několik singlů a na jeho tělo několik tetování, jak si ostatně můžeme všimnout v klipu, kde se ukazuje bez trička. Snímek má jako tradičně na starosti Pekařův dvorní režisér a baskytarista Ondřej Soukup. Natáčel se ve vetešárně plné starých rádií, knih a nábytku.

Muzikant s novou deskou vyjede na turné po celé republice. Aby toho nebylo málo, současně s albem vydává autobiografickou knihu "Den, kdy jsem dal výpověď". Půjde v ní o jakési přiznání na papír, které Pekař neuměl vyjádřit písněmi. Publikace mapuje šest tematických celků: dětství, střední škola, vztahy a neřesti, práce, kapela a teď. Bude doplněna o fotografie, úvahy, texty a akordy k novým písním.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY