Zemřel bývalý zpěvák Harleje či Walda Gangu Vláďa Šafránek

18.09.2018 19:09 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

České rockové nebe je zase o jednu hvězdu chudší. V úterý 18. září zemřel Vláďa Šafránek. Fanoušci ho poznali hlavně díky působení ve skupinách Harlej a Walda Gang. Šafránka v posledních letech provázely vleklé zdravotní komplikace, přesná příčina smrti zatím není známa.

"Nevím co napsat, nevím co říct. Dneska nás do hudebního nebe navždy opustil náš kamarád, úžasnej člověk, zpěvák a autor Vláďa Šafránek. Vy, kterým dával radost, vzpomínejte na něj stejně tak jako na něj vždycky budeme vzpomínat my. Vláďo, pořád nám budeš chybět. Špatně se to píše, moc to bolí," vypsal svou bolest na zeď oficiální facebookové stránky Harlej její kapelník Antonín Rauer.

Právě s Harlejem si Šafránek zazpíval jak na výročním koncertu v Lucerně ke dvaceti letům existence kapely, tak na posledním řadovém albu "Hodný holky zlý kluky chtěj" v duetu se současným zpěvákem formace Tomášem Hrbáčkem se symbolickým názvem "Odcházím" (oba jsou i na titulní fotce). V roce 2011 vydal i povedené sólové album "Buccaneer".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY