Nelly si křtem svého prvního EP řekla o velká pódia

17.09.2018 10:38 - Matěj Kostruh | foto: Jaroslav Noska

Mladá zpěvačka Nelly Řehořová se dere nahoru. Na kontě má své první EP "V okamžiku", které minulý pátek společně se svou kapelou a hosty pokřtila v pražské Cargo Gallery. Ve třpytivých šatech vrhala odlesky budoucí hvězdy a místy sebevědomím vskutku zářila.

Live: Nelly

support: Pilot
místo: Cargo Gallery, Praha
datum: 14. září 2018

Nelly_live_14.9. 2018
© Jaroslav Noska
Jen několik dní po oficiálním vydání minialba "V okamžiku" nadějné zpěvačky a herečky Nelly Řehořové se o její osobu citelně zvedá vlna zájmu. Takřka okamžitě se o ní začalo mluvit jako o pokračovatelce Ewy Farné, mnohým totiž připomíná právě její začátky. A proč vlastně ne? Podobností bychom u obou zpěvaček mohli najít celé množství a páteční koncert napověděl, že by Nelly mohla jednoho dne takový úspěch zopakovat.

Nelly_live_14.9. 2018
© Jaroslav Noska
Celkově šlo o milý zážitek. A ačkoliv hudebně ani vizuálně nebyl koncert vyloženě nějakou náloží energie, v sále panovala hřejivá atmosféra. Publikum totiž přišlo za jediným účelem: mladou zpěvačku podpořit tak, aby si celé vystoupení užila především ona sama. A to se povedlo. Po vlažnějším nástupu s první písní "Život je v okamžiku" měl výkon kapely a samotné Nelly vzestupnou tendenci. Její hlasový projev byl jasný a čistý. Přirozeně došlo převážně na songy z novorozeného EP, které v průběhu večera na pódiu pokřtili zpěvák Sebastian s televizní moderátorskou tváří Jakubem "Koťákem" Kotkem. Závěr pak vyvrcholil velkolepou skladbou "Ty jsi jediný" kytaristy a songwritera Nelly Matěje Burdy. Velmi přesvědčivý počin.

Nelly_live_14.9. 2018
© Jaroslav Noska
Ačkoliv má Nelly Řehořová teprve sednnáct let, je na ní vidět, že v šoubyznysu není žádným nováčkem. Má za sebou řadu hereckých výkonů, a na pozornost publika je proto zvyklá. Ani na scéně Cargo Gallery tak nebyla nijak svázaná. Ve zpěvu se cítila jistá a bylo znát, že si pomalu zvyká na čím dál větší koncertní pódia. A křtem své první nahrávky si o ně jasně řekla. S možnostmi a potenciálem, jakým v současnosti disponuje, na to má navíc plné právo.

Recenzi EP Nelly "V okamžiku" vám přineseme již brzy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY