Oslavné album "Intimity" Jitky Zelenkové má obal, tracklist i datum vydání

17.09.2018 18:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Padesát let na hudební scéně letos neslaví jen Elán, ale také Jitka Zelenková. Oslavné album pojmenovala "Intimity". Sestavu písní na něm tvoří převzaté pop-jazzové americké standardy, francouzské šansony, bossa nova, filmové melodie a nechybí ani několik původních písní domácích autorů.

Jitka Zelenková - Intimity
© facebook interpreta
Z nahrávky budou slyšet výkony takových hráčů, jako jsou Lev Rybalkin, Camio Caller, František Raba, Tomáš Křemenák, svými texty přispěli Jiří Suchý, Jiří Traxler, Miroslav Černý nebo Jiřina Fikejzová. Kolekci obohatí hned několik hostů. Duety si s Jitkou Zelenkovou zazpívali David Kraus a Jan Smigmator, ve skladbě "Měsíc samotář" hraje sólo na housle Pavel Šporcl.

"Intimity" vydává 5. října 2018 Supraphon a zpěvačka ho bude propagovat i 14. listopadu 2018 na speciálním koncertě v holešovické La Fabrice. Tracklist je následující: Noc a den (Night And Day), Láska za oba (Amar pelos dois), Vím už, co to znamená (Teach Me Tonight), Měsíc samotář (Reaching For The Moon) s Pavlem Šporclem, Podzimní (Les feuilles mortes), Budu dál tu čekat (I Will Wait For You), Měsíční řeka (Moon River), Vždy se swingem (Girl Talk) s Janem Smigmatorem, Můj dík (At Last), Sem tam (Both Sides Now), Pouhý známý (You Don't Know Me) s Davidem Krausem, Když Ti na mně záleží, My to zvládnem, Možná poslední teď píseň zní (Illusionen / If I Never Sing Another Song).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY