Už jenom Marina. Zpěvačka odstranila z uměleckého jména svoje Diamonds

16.09.2018 08:38 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Poslední dva roky nepatřila velšská zpěvačka Marina & The Diamonds k nejaktivnějším umělkyním. Po dokončení turné ke své třetí studiovce "FROOT", které se zastavilo i v Praze, se věnovala hlavně odpočinku a občas poslala nějaký pozdrav ze studia. Kromě toho si zahostovala v písničce "Disconnect" Clean Bandit. Nyní ale slibuje, že o ní zase uslyšíme víc. Dokončuje totiž své nové album.

Má to ale drobný háček. Vydá ho totiž už pouze jako Marina, což zejména její věrné příznivce určitě zamrzí. Ti totiž vědí, že spojení "The Diamonds" v názvu představovalo právě její obdivovatele. Sama dvaatřicetiletá interpretka s řeckými kořeny přitom tuto změnu oznámila poměrně pasivně - přejmenovala svou stránku na Twitteru.

"Takže novou hudbu vydáš jen jako Marina, ne Marina & The Diamonds? Miluji koncept 'Electra Heart', ale jsem tak šťastná, že uvidím TEBE. A z toho, co jsi řekla dřív, to vypadá, že to bude skvělé pro tvé duševní zdraví, z čehož mám radost!" zeptala se přímě jedna zvídavá fanynka na zmíněné sociální síti. A její favoritka velmi stroze odpověděla: "Ano."

Kdy nová hudba vyjde, zatím zůstává tajemstvím. Už na začátku července však stříbrná žena talentové ankety BBC Sound Of 2010, kde tehdy skončila hned za Ellie Goulding, na Twitter umístila ručně psaný dopis, ve kterém se pochlubila, že deska už je na spadnutí. "Jsem zrovna na cestě do LA, kde dokončím své novém album. Mám z něho skvělý pocit," svěřila se tehdy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY