Česká hudební elita se spojila s Kazmou. "Cizí zeď" chce šířit osvětu

14.09.2018 11:28 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

I když vás bulvár nechává chladným, existuje velká šance, že se k vám přesto dostala informace o beefu, který mezi sebou měl Kazma a Leoš Mareš. Kazma se před pár dny vytasil další epizodou své "ONE MAN SHOW", ve které opět ukazuje, že vše bylo jinak, než jak se to mohlo na první pohled zdát. V závěru videa pak zazněl song "Cizí zeď", který nazpívala vskutku hvězdná sestava.

"Rádi píšem na cizí zeď a další jed plodí další jed. A to, že každý může mít svůj hlas, neznamená, že musí soudit nás," uslyšíte z úst Lucie Bílé, Ewy Farny, Tomáše Kluse, Debbi, Báry Basikové, Voxela, Vojty Dyka, Pokáče nebo Xindla X. Moderní produkce a plejáda velkých jmen české hudební scény napovídá, že i rádia by z "Cizí zdi" mohla udělat instantní hit.

A čeho že se vlastně Kazma se svými kolegy snaží docílit? Pomocí kampaně 1 / 10 upozorňuje na skutečnost, že pouze jeden z deseti řidičů zastaví u dopravní nehody, aby nabídl svou pomoc. Trocha osvěty rozhodně neuškodí, a i to byl zřejmě důvod, proč pro své video získal podobně hvězdnou podporu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY