Mariah Carey v klipu ke "GTFO" stačí jen spodní prádlo a sklenka vína

14.09.2018 13:58 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mariah Carey v posledních letech spíše plní rubriky bulvární než hudební, ale i hudbě se tato osmačtyřicetiletá majitelka pětioktávového rozsahu stále věnuje. Během minulých měsíců postupně informovala o natáčení nové desky a nyní je jasné, že se jí dočkáme ještě letos. 5. října vyjde oficiální singl "With You", což bude pravděpodobně velkolepá balada, která plně využije její pěvecké možnosti, jako ochutnávku ale už nyní do světa vypustila písničku "GTFO".

Podmanivá pomalá skladba, jejíž titul je zkratkou z "Get The Fuck Out", ji nechává pěvecky vydechnout a spíše jen tak plyne, i tak je ale jedním z nejlepších kousků, které vydala za několik posledních let. Píseň je samozřejmě o rozloučení s expřítelem a díky slůvku fuck se nedají čekat příliš velké rotace v amerických rádiích, na iTunes ale sklízí velký úspěch, její fanoušci se už asi nemohli dočkat.

Doprovodný videoklip je velmi jednoduchý, ale minimálně mužská část sledujících jej pravděpodobně bude hltat s rozšířenými zorničkami. Je poznat, že zpěvačka je opět ve fyzické kondici a chce se se svým tělem pochlubit, a tak jen polehává a posedává v prázdném domě ve velmi provokativním spodním prádle a občas nechává do svého dekoltu nahlédnout opravdu, ale opravdu hluboko. Přesto výsledek nepůsobí vyloženě lascivně jako třeba klipy Nicki Minaj, ale svůdně, a k písničce to vyloženě sedí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY