Tom Odell si do "Half As Good As You" pozval Alici Merton. A dobře udělal

15.09.2018 10:42 - Honza Balušek | foto: Adam Hencze / musicserver.cz

Třetí deska Toma Odella "Jubilee Road" vyjde 12. října a zpěvák z ní představil už tři skladby. Oficiálním singlem je v červnu zveřejněná "If You Wanna Love Somebody", do světa však už vyslal i o něco intimnější titulní píseň a nedávno také "Half As Good As You", v níž si s ním zazpívala Alice Merton.

A právě její angažování bylo z jeho strany výbornou volbou. Zatímco začátek zní jako kterákoli z jeho pomalých písniček, s nástupem zpěvačky se nálada nahrávky úplně změní a provzdušní. A když se pak jejich hlasy začnou proplétat, začne to být opravdu krásné. Doprovodný videoklip je ale bohužel jen z ranku aby nějaký byl, navíc jde poznat, že se dvojice při jeho natáčení ani nepotkala. Ale písnička je to každopádně povedená.

Odellovi domácí fanoušci jistě vědí, že v rámci svých turné se naší republice rozhodně nevyhýbá, a jinak tomu nebude ani u šňůry na podporu nové desky. Tentokrát se představí ve Foru Karlín 23. ledna příštího roku. Vstupenky za 820 Kč + poplatky jsou v předprodeji sítí GoOut.cz a Ticketmaster, na místě v den koncertu je pak pořídíte za 1 000 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY