Lana Del Rey nám s "Mariners Apartment Complex" prodlužuje léto

14.09.2018 08:21 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Lana Del Rey vydala prozatím poslední desku "Lust For Life" v červenci minulého roku a letos ji alespoň trochu představila živě i českým fanouškům na Aerodrome festivalu. Kdy nás čeká její dalším album, prozatím netušíme, ale protože stále něco kutí ve studiu s Jackem Antonoffem, slíbila svým příznivcům alespoň dvě nové písničky. O té druhé prozatím není nic známo, ale první s nevšedním názvem "Mariners Apartment Complex" už je venku, a to dokonce i s klipem.

Co se týká hudební části, její příznivci rozhodně nemohou být zklamáni. Táhnoucí se skladbou prostupuje její medový hlas, klavír a akustická kytara, ve výsledku se nejedná o nic, co bychom od ní ještě neslyšeli, ale na to jsme u ní už přece zvyklí. Stejně jako asi nikoho nepřekvapí černobílý videoklip, který natočila její sestra Chuck Grant. Ten střídá epické záběry oceánu a 4:3 retro záběry samotné zpěvačky, jak telefonuje a baví se někde u silnice. Prostě taková hudební i obrazová pocitovka, jejími slovy "end of summer jam".

Druhá nová skladba by měla být zveřejněna velmi brzy, ale zatím se neví, zda se jedná o počátek něčeho většího, nebo prostě jen Lana Del Rey chtěla fandy potěšit trochou nové hudby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY