Soundtrack k filmu "Zrodila se hvězda" s Lady Gaga přinese devatenáct skladeb

11.09.2018 12:12 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vysněný projekt Bradleyho Coopera "Zrodila se hvězda", který si ve snímku nejen zahrál, ale také ho režíroval, se už brzy dostane do kin. A protože se jedná o hudební film, počátkem října si Coopera a Lady Gaga budeme moci užít nejen na plátně, ale také na doprovodném soundtracku, který bude obsahovat hned devatenáct skladeb.

Fanoušky zmíněné zpěvačky bude určitě nejvíce zajímat fakt, že se až na výjimky nejedná o žádné coververze, ale o originální skladby, na jejichž skládání a produkci se sama podílela, stejně jako Cooper. Devatenáctka písní (z nichž " I'll Never Love Again" bude přítomna ve dvou verzích) bude také doplněna o patnáct dialogových vsuvek, které mají z poslechu soundtracku učinit samostatný filmový zážitek, i když bez obrazu.

Jak už jsme na musicserveru psali dříve, film, jenž je od roku 1937 již čtvrtým v řadě se stejným názvem a příběhem, zachycuje rodící se vztah mezi country hvězdou Jakcsonem Mainem a neznámou talentovanou zpěvačkou Ally. V kinech bude mít premiéru 4. října, soundtrack vyjde o den později.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY