Calvin Harris a Sam Smith rozjíždějí v klipu k "Promises" velkou LGBT party

05.09.2018 08:41 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Sam Smith je jeden z nejvýraznějších zpěváků současnosti, který se netají svou homosexuální orientací. Nikoho proto asi nepřekvapí, že se na nové spolupráci s hvězdným DJem a producentem Calvinem Harrisem ke své příslušnosti k LGBT komunitě hrdě přihlásil. A má také k čemu - scéna tanečních klubů této komunity má dlouhou tradici a je sympatické, že s ní tentokrát spojil své jméno i Harris.

Jednoduchý videoklip si neodpustil krátké motivační proslovy o otevřené odlišnosti, poté však už jen baví pestrostí světa gay klubů. V nich si zatančil i sám zpěvák, kterého z jeho vizuálů známe spíše jako posmutnělého a trochu strnulého barda.

Singl samotný je klasickou ukázkou jednoduchosti a návykovosti Harrisovy produkce, která ani nepotřebuje opakovaný poslech, aby probudila nutkání pobrukovat si refrén. Co ovšem nezmizelo ani z videoklipové verze skladby, je její trochu nečekaný konec. Její chytlavosti to přesto nijak nepřekáží a je dost možné, že Sliby budou pro oba pány další otevřenou vstupenkou do světových hitparád.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY