Marilyn Manson opět zkolaboval během koncertu a po pěti písních odešel

20.08.2018 21:27 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Marilyn Manson v posledním roce prožívá hodně střídavé období. Úspěchy střídají pády a to doslova. Po loňském vydání jubilejní desáté studiové desky "Heaven Upside Down" se ponořil do celosvětového turné. To fungovalo na poměry posledních let velmi dobře, až do chvíle, kdy se opřel o jednu z dekorací svého pódia, která jej vzápětí zavalila a zlomila mu nohu. Nicméně to není vše z této koncertní éry.

Momentálně se The God Of Fuck nachází na společném turné s Robem Zombiem nazvaném "Twins Of Evil: The Second Coming", které následuje úspěšnou první sérii z roku 2012. První Mansonovi problémy nastaly 26. července, kdy se část jeho vystoupení na poslední chvíli zcela zrušila, kvůli nečekané nemoci, později označené za chřipku. Další vystoupení však šly podle plánu. Problém nastal 18. srpna v Houstonu. Již při druhé skladbě "This Is The New Shit" Manson promluvil k publiku o strašném horku panujícím v hale.

V závěru skladby "Sweet Dreams (Are Made Of This)" upadl a scéna po dohrání instrumentální části na chvíli zhasla. Manson byl schopný ještě zahrát "Antichrist Superstar" ze své stejnojmenné přelomové desky, poté však odešel do backstage a zbylý set byl zrušen. Podle deníku "The Houston Press" nebyl v pořádku již předem a i kvůli tomu byly prostory pro fotografy uzavřené během jeho setu. Samotný Manson následující den informoval fanoušky o svém stavu skrze twitter. Podle svých slov skončil v péči lékařů a dále jim poděkoval za úžasnou atmosféru. Program turné "Twins Of Evil by měl pokračovat v pondělí 20. srpna v Denveru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY