Pekelníci Behemoth v lednu rozdrtí Forum Karlín

13.08.2018 17:15 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Sotva utichly dojmy z velkolepého vystoupení polských metalových hvězd Behemoth na letošním festivalu Brutal Assault, Obscure Promotion zveřejnila zásadní novinku. Kapela se už v lednu příštího roku vrátí do Prahy na svém samostatném turné. Koncert se bude konat 12. ledna 2019 ve Foru Karlín.

Behemoth přijedou do Prahy v rámci tour "Ecclesia Diabolica Europa 2019", na kterou vyrážejí, aby podpořili svou novou desku "I Loved You At Your Darkest", která vyjde 5. října letošního roku. K albu, které bude následovníkem kritikou velmi dobře přijaté nahrávky "The Satanist" vyšlé před čtyřmi lety, skupina zatím uvolnila jeden videoklip, a to k písni "God = Dog". Video (v cenzurované verzi) najdete pod článkem, jeho nepřístupnou verzi si můžete pustit tady.

Polští metalisté nepřijedou do Fora Karlín sami, doprovodí je neméně slavné kapely. Prvou z nich jsou švédští melodičtí death metalisté At The Gates (rovněž se představili na letošním Brutal Assaultu) a také Wolves In The Throne Room, američtí black metalisté kombinující black s dark ambientem a postrockovým přístupem. Rozhodně je na co se těšit.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY