Kuba Ryba ani Igor Timko Tomáše Kluse v protibabišovském tažení nepodpoří

02.08.2018 11:53 - Milan Menčík | foto: Marie Strnadová

Českým showbusinessem momentálně hýbe kauza antibabišovského postoje Tomáše Kluse. Ten se rozhodl, že nebude vystupovat v médiích našeho premiéra ani hrát na akcích, které jakýmkoliv způsobem budou spolufinancovány firmami, které Andrej Babiš vlastní. Ze zpěváků a hudebníků už se k němu připojili Jiří Macháček z Mig 21 nebo Matěj Ruppert z Monkey Business.

Našli se však i tací, kteří celou věc vnímají z jiného úhlu pohledu. Jedním z prvních byl frontman kapely Rybiček 48 Kuba Ryba, který mimo jiné uvedl, že je pro něj stěžejní, aby v daných médiích mohl prezentovat své názory, které rozhodně nejsou probabišovské.

Se svým vnímáním situace přišel i Igor Timko z No Name. "Já určitě nebudu řešit kolegy z branže, ale kdyby každý řešil, kdo postavil cestu, kdo je majitel nemocnice a tak dále, tak bychom po D1 nejezdili ani do nemocnice nechodili ani vodu nepili. Takže mám na to vlastní názor, a to ten, že každý může některé věci omezit - kupovat oblečení, které nezpůsobuje cizí újmy, kupovat sklo místo plastů. Respektuji, že každý má nějaký politický názor, jako já, ale vyžaduji za to, aby on respektoval můj. To je princip vzájemnosti," uvedl pro Expres.cz. Navíc se podle něj zábava nemá míchat s politikou. A co si o celé situaci myslíte vy, naši čtenáři?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY