Kompilace "In Trance We Trust" přichází s dvaadvacátým pokračováním

01.08.2018 17:50 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Hudební styl trance v posledních létech opětovně nabírá miliony fanoušků po celém světě, a tak se k tomuto druhu taneční hudby vrací stále více DJů, kteří s ním kdysi začínali. Obdobně tomu je i v případě kompilací, kterých v současné době vychází hned několik desítek ročně. V těchto dnech na trh přichází jedna z nejpopulárnějších pojmenovaná "In Trance We Trust", a to její již dvaadvacátý díl.

In Trance We Trust 22 mixed by Menno de Jong
© facebook interpreta
O jeho namíchání se postaral čtyřiatřicetiletý Menno de Jong, který se již léta drží mezi těmi uznávanějšími zástupci trancu. Tento Holanďan vybral šestnáct songů, ve většině jde o exkluzivní tracky, které prozatím nikde jinde nenajdete. Fanoušci se mohou těšit na novinky od Paula Oakenfolda, Andain, Alexe Di Stefana, Tally 2XLC nebo Johna O' Callaghana. Samozřejmě ani tentokrát nechybí něco nového z produkce samotného autora.

Kompilace "In Trance We Trust mixed by Menno de Jong" vyšla ve světě digitálně a v limitovaném nákladu na CD v druhé polovině července. Pokud se rozhodnete pro tu první verzi, získáte nejen DJský set, ale samostatně i všechny songy, z kterých vznikl. Co se fyzického nosiče týče, ten se v distribuci dostane počátkem srpna i do Česka. Pokud byste neměli v obchodech štěstí, ke koupi je například i zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY