Demi Lovato se předávkovala heroinem. Její stav je stabilizovaný

25.07.2018 10:08 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Demi Lovato byla v úterý převezena do nemocnice v Los Angeles poté, co byla nalezena ve svém domě v Hollywood Hills v bezvědomí. Dle informací ze zahraničních zpravodajských serverů bylo důvodem hospitalizace předávkování heroinem. Nyní je mladá zpěvačka již při vědomí a její stav je stabilizovaný.

"Demi je vzhůru a je se svou rodinou, která by ráda vyjádřila poděkování všem za jejich lásku, modlitby a podporu," sdělili zástupci rodiny magazínu Billboard a dodali: "Některé ze zveřejněných informací nejsou pravdivé, rodina žádá o respektování soukromí a vyhýbání se spekulacím, Demiino uzdravení je nyní nejdůležitější."

Pětadvacetiletá hudebnice již dříve bojovala se závislostmi, depresemi a poruchami příjmu potravy. K závislosti na kokainu se přiznala v dokumentech "Demi Lovato: Stay Strong" z roku 2012 a "Demi Lovato: Simply Complicated" z roku 2017, v němž dokonce přiznala, že jela na koksu i během natáčení toho předchozího. Před měsícem pak vydala singl "Sober", v němž a odhaluje hloubku těchto závislostí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY