Kouzelná Aurora se představí poprvé v Praze

24.07.2018 21:49 - Tisková zpráva | foto: Universal

Svou první desku vydala, když jí bylo devatenáct let. Teď, o tři roky později, chystá její pokračování. Aurora je norské zjevení, které uchvátilo svět svou čistotou, upřímností a krásným hlasem. Její první pražský koncert proběhne 17. ledna 2019 v Roxy. Vstupenky (695 Kč) na koncert budou k dostání od 26. července na stránkách fource.cz nebo v sítích GoOut a Ticketmaster.

Debut "All My Demons Greeting Me As A Friend" s úvodním hitem "Runaway" se hned po vydání vyšplhal na vrchol norské hitparády a do dnešního dne posbíral více než 200 milionů streamů. V Bergenu usazená zpěvačka, písničkářka a válečnice se neustále posouvá kupředu a své chystané album komentuje následovně: "Teprve teď chápu sebe sama lépe než kdy dřív a konečně vím, co chci sdělit ostatním. Nová deska bude o všech našich podobách lidství. Bude o tom, jak ubližujeme ostatním i o tom, jak je milujeme, o našich krásách i špatnostech."

Její nové skladby krouží kolem osobních i politických témat, přes rozchody a smrt, po feminismus i životní prostředí: "Svět se stal chaotickým místem k životu, což není jenom špatné. Takhle chaos můžeme ochutnat a pochopit jej pro naše vlastní dobro." Změna je patrná už z prvního singlu "Queendom", ve kterém se autorka vztahuje k hnutí Time’s Up a volá nejenom po ženské pospolitosti, ale po světě, ve kterém všichni bojují za práva všech. Klip ke skladbě se navíc natáčel v Praze, mezi lokacemi se nacházel areál Pragovky či Bránický pivovar.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY