The Struts v klipu k "Body Talks" vzpomínají na uplynulá turné a vyhlížejí novou desku

24.07.2018 08:56 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Anglická formace The Struts hudebně navazuje na okázalý rock'n'roll Queen, Aerosmith či Rolling Stones, ale také kytarový dřevní rock The Libertines a The Strokes. Ač fungují od roku 2009, mají za sebou pouhou jednu nahrávku - "Everybody Wants" z roku 2014. Na tu zřejmě ještě letos navážou druhou, zatím bezejmennou deskou.

Kvartet z Derby s vydáním svého debutu vystřelil do povědomí širokého okruhu rockových fanoušků a katapultoval se mezi nejskloňovanější jména anglické scény. The Struts absolvovali celou řadu vystoupení a účastnili se největších evropských festivalů, kde potvrdili svou roli energických showmanů, kteří se snaží znovu probrat kombinaci klasického rock'n'rollu s glamovou teatrálností. Zkrátka navazují tam, kde The Darkness už nestačily síly.

Novinková skladba "Body Talks" pokračuje v nastoleném zvuku debutu s energickými kytarami a téměř stadiónovým refrénem. Klip je pak jen sestřihem z koncertů a návštěv měst, kde se kapela během svých cest zastavila, ale v podstatě funguje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY