Ciara je zpět s těžce tanečním videem k novince "Level Up"

23.07.2018 15:47 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Ciara se vrací po tříleté pauze. Naposledy se její jméno skloňovalo v souvislosti s druhým těhotenstvím a předtím ještě s deskou "Jackie". Tu zřejmě brzy vystřídá sedmý zářez v její diskografii. Zpěvačka ho uvádí zdařilým singlem "Level Up". Kdo by měl pocit, že aktuální novinka je pouhou odrhovačkou beze smyslu, mýlil by se. Je určena lidem, kteří ve svém životě udělali leckteré přešlapy a zaplatili za ně, přesto však mají šanci odrazit se a posunout se o level výš.

Doprovodný vizuál k songu "Level Up" sice nenabízí děj ani cokoliv převratného, zato je silně taneční. V tomto směru vyniká frenetickým tempem, precizní choreografií a koneckonců i zpěvaččiným nasazením s nevídanými pohybovými schopnostmi. Snímek se tak stává svižnou zábavou od začátku do konce.

Kromě americké r'n'b interpretky si v klipu zatancoval i zástup novozélandských tanečnic ze souboru ReQuest Dance Crew. Samotné choreografie společně s režií videa se chopila choreografka Parris Goebel, která už má za sebou spolupráce s Janet Jackson, Jennifer Lopez, Nicki Minaj a dalšími.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY