Létofest vsází na Kabát, nabídne speciální molo na míru

18.07.2018 16:06 - Tisková zpráva | foto: Tomáš Rozkovec / musicserver.cz

Druhý ročník "Létofestů", který přináší velmi silný line-up, včetně Kabátů, Chinasek, Wanastových Vjecí, Anny K., Davida Kollera a dalších, slibuje návštěvníkům vizuální show, která běžně nebývá na open air akcích k vidění. Například kapela Kabát si přiveze celé vlastní pódium s veškerou technikou. Chinaski zase dorazí s halovou show, se kterou na podzim obrážely vyprodané hokejové stadiony.

Například Kabát na každou zastávku "Létofestu" doprovodí technika napěchovaná v jedenácti kamionech. Zároveň před jejich vystoupením technici postaví speciální molo. Podobná překvapení chystají i Chinaski. Vystoupení Chinaski na Létofestech bude ve znamení nejvýpravnější kapelové show v rámci open-airů vůbec. Zcela poprvé nám pořadatel upraví pódium pouze pro naše vystoupení, říká Martin Pokorný z managementu Chinaski BrainZone. Design scény podle něj vzejde z alba "Není nám do pláče".

Na pódium ovšem přidáme šest velkých sloupů s ledkami. Během každé písně se na nich bude promítat speciální obsah. Těch novinek bude pochopitelně více, ale zatím je neprozradíme, doplňuje Pokorný. Design svého zatím největšího turné "Moje Světlo" s sebou přiveze i populární zpěvačka Anna K. V playlistu budu mít všechny svoje největší hity a z mého aktuálního alba "Světlo" zazní písně, kterými se pokusím rozzářit světlo v duších diváků, láká na svůj koncert Anna K.

Na každé zastávce "Létofestu" bude připraven "YouTour stan", kde se mladší diváci mohou těšit na své oblíbené youtubery v multimediálním prostoru. Setkat se tak mohou s Veronikou Spurnou, Martinem Rotou, Ati, Natylou a celý program povede moderátor Petr Vojnar. "Létofesty" rovněž poprvé nabídnou druhou plnohodnotnou stage, kde zahrají nejoblíbenější lokální kapely, které místní dobře znají.

Létofest

20. - 21.7. České Budějovice
3. - 4.8. Brno
10. - 11.8. Ostrava
17. - 18.8. Olomouc
24. - 25.8. Karlovy Vary
31.8. - 1.9. Plzeň
7. - 8.9. Liberec



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY