Muzika, táborák, koupání, kempy, "Pigyáda" a mnoho dalšího. To je festival "Přehrady Fest"

14.07.2018 09:58 - Tisková zpráva a Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Předposlední červencový a první srpnový víkend bude patřit novému letnímu festivalu "Přehrady Fest". První zastávka se odehraje na slapské přehradě 20.-21. 7. 2018, druhá pak na vodní nádrži Vranov 3.-4. 8. 2018. Návštěvníci se mohou těšit například na Chinaski, Tomáše Kluse, Marka Ztraceného, Jaroslava Uhlíře a další. Nebude chybět ani oblíbený festival pro děti - "Pigyáda" - nebo unikátní "Táborák stage".

Záštitu nad celou akcí převzala kapela Chinaski, kterou na "Přehradách" uvidíme hned v několika podobách. Kromě velkého koncertu mají kluci připravené speciální překvapení pro děti a chystají se také na tzv. "Táborák stage". Na malé pódium přijdou muzikanti zahrát na španělské kytary táborové písně. V okolí stage bude rozmístěno táborákové sezení u ohně a samozřejmě možnost zakoupit si domácí buřty. Španělku do ruky vezme také Marek Ztracený, Voxel, Pokáč nebo kapela O5 a Radeček.

K unikátnímu rodinnému open airu navíc udělala parta muzikantů hymnu s výstižným názvem "Na přehradách". Zpěvu se ujali Voxel, Tomáš Polák, Jakub Děkan a v neposlední řadě Pokáč, který je zároveň autorem hudby a textu. "Chtěl jsem spojit hlavní téma s odlehčeným letním songem, z toho vznikl původní motiv 'na bazénech je plno, jdeme na přehrady'," popisuje Pokáč a dodává: "Strašně rád jsem se téhle práce ujal a na "Přehrady fest" se fakt těším, konečně pořádnej letní fesťák u vody." V Pigy vesničce bude po celou dobu festivalu zajištěn zajímavý program pro děti. Děti se mohou těšit na planetárium, dílničky, kouzelníky, dětské kapely, žonglování, Pigy stezku a další zábavu. Sobotním dnem na "Pigy stagei" provede ostřílený moderátor Evropy 2 Pavel Cejnar.

Stanové městečko je připraveno přímo v areálu kempů, tedy hned u festivalu. Návštěvníci budou moci využít i možnosti vodních radovánek, třeba paddleboardy, skluzavky do vody a další. Vstupenky jsou nyní v prodeji za zvýhodněnou cenu 760 Kč. Děti do 12 let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY