Letošní berlínská Lollapalooza zveřejnila kompletní line-up. Scooter nahradí Ostblockschlampen

04.09.2018 08:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Téměř přesně přes třemi lety se u našich německých sousedů uskutečnil první ročník celosvětově známého a oblíbeného festivalu Lollapalooza. Berlínské zastávky se staly velmi populárními a každý rok zaznamenávají větší a větší návštěvnost, a to i u českých milovníků hudby. Již za pár dnů nás čeká další ročník. Ten má nyní konečně přesný line up.

Hvězdy jako The Weeknd, Kraftwerk, The National, Imagine Dragons, Dua Lipa, Wolf Alice nebo Years & Years doplní i to nejpopulárnější z taneční scény, takže nebude chybět ani Armin van Buuren, David Guetta, Kygo, Showtek, Ofenbach nebo NERVO.

Jedním z lákadel mělo být i speciální vystoupení tria Scooter, leč bohužel frontman H.P. Baxxter si před pár dny zlomil rameno, a kapela tak svůj gig musela zrušit. Pořadatelé okamžitě našli náhradu, kterou bude v Německu velmi populární duo Ostblockschlampen.

Berlínská Lollapalooza, která se uskuteční o nadcházejícím víkendu (8. a 9. září), i tentokrát mění své místo konání. Zůstává opět v Berlíně, ale pro rok 2018 ji bude hostit Olympijský stadion, Olympijský park a jejich nejbližší okolí. Návštěvníci se mohou těšit nejen na celkem šest pódií, ale i na speciální aqua zónu, zónu věnovanou módě a taktéž speciální zelenou zónu, kde se budou moci vyřádit děti. Jak bude areál vypadat, můžete vidět například zde.

Vstupenky na oba dny aktuálně seženete za 139 eur, na místě je budete moci pořídit za cenu o 10 eur vyšší. Pokud chcete na festival přijet pouze na jeden, připravte si 79 eur. Preferujete-li VIP s lepším výhledem a mnoha dalšími bonusy včetně pití a vybraného jídla, zaplatíte 289 eur. Oficiální předprodej najdete na tomto odkazu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY