Nicki Minaj a Ariana Grande se ve videu "Bed" pouze smyslně vrtí

11.07.2018 12:34 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Nicki Minaj si na srpen přichystala novou desku "Queen", a tak se na ni snaží všemožně upozornit. Oznámila turné s Futurem, které se sice u nás zatím nezastaví, fanoušci však mohou navštívit Bratislavu, kam se rapperka chystá. Vydala také již čtyři singly, z čehož už třetí opatřila videem. Jmenuje se jednoduše "Bed".

A o moc dobré nalákání nejde. Samotná skladba má sice trochu letní nádech, zní ale jako zředěná verze "I'm The One" od DJe Khaleda. Alespoň Ariana Grande obstarává v refrénu trochu smyslnosti, zatímco Nicki bez nějakých zástěrek vypráví, co má v posteli ráda.

Klip se potom snaží být za každou cenu sexy, a tak se zpěvačky prostě jen vrtí do rytmu. Na pláži, u bazénu nebo na lůžku. A to je v roce 2018 zatraceně málo. Rapperka, stejně jako ve "Starships", zastane také roli vodního čehosi. Tentokrát má asi jít o vodní vílu, ty se však na rozdíl od této Američanky v product placementu nevyžívají. Že ve finále ještě dívky ve stylu dvou usměvavých puťek ochotně přiběhnou ke dvěma spoře oděným mužům na snídani, na hodnotě také nepřidá. Podívejte se sami. My hodnotíme toto dílko jako průměrnou lacinost. Snad si nás za to Her Minajesty nezablokuje na Twitteru, jak nyní s oblibou některým hejtrům činí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY