Blue Style Prima Fest v Šiklandu nabídne kromě Olympicu či Mňágy a Žďorp komfort a vyžití pro celou rodinu

08.07.2018 13:14 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

O naší zemi se říká, že je zrozena pro festivaly. Hudební, gastronomické i jiné. Většina z nich je ale zaměřena na určitou cílovou skupinu. Blue Style Prima Fest Šikland se orientuje na celou rodinu. Ve dnech 13. a 14. července si na Šiklově mlýně přijdou na své doslova všichni - od maminek s miminky přes odrostlejší děti až po tatínky. K mání bude špičkové zázemí, skvělé jídlo, spousta atrakcí a hrát k tomu bude to nejlepší z české hudební scény pro malé i dospělé.

V pátek bude připraven program ve westernovém městečku a přírodním amfiteátru Šikland. Začíná se již v 10 hodin. Po celý den budou k dispozici stylové atrakce - vláček Union Pacific, svezení na koních, rýžování zlata, skákací hrady, indiánská vesnice atd. V amfiteátru uvidíte akční divadlo a zvířecí western show. V odpoledních hodinách pak bude mít hlavní slovo muzika. Hrát bude Petr Kolář s kapelou, Daniel Nekonečný, Mňága a Žďorp a na dobrou noc se zájemci budou moci podívat na pohádku "Čertoviny".

V sobotu bude hlavní Arena stage plná interpretů, kteří zabaví nejen maminky, babičky, tatínky, dědečky, ale i děti všech věkových kategorií. Některá ze svých čísel představí populární Partička. Děti si zaskotačí za tónů Kašpárka v rohlíku, Dády Patrasové nebo Pískomila. Proběhne i taneční vystoupení My Little Pony.

Hrát a zpívat budou Jelen, Ewa Farna, Jaroslav Uhlíř, Lucie Bílá, Slza a celý program festivalu zakončí legendární Olympic. Maminky se budou moci nechat namasírovat a učesat ve Wellness And Beauty zóně, tatínkové zakusí adrenalin na offroadové dráze v Men zóně. Děti se vyřádí v Gaming i Hasbro zóně. Kdo bude chtít relaxovat, navštíví Blue Style Relax zónu.

Všem bude nabídnut maximální komfort po všech stránkách, nebude chybět široká nabídka jídla a pití. Šiklův mlýn nabízí i možnost ubytování v hotelu či pod stanem. Další informace a podrobnosti, včetně možnosti zakoupení vstupenek, najdete na webu či oficiálním facebooku festivalu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY