Paul van Dyk zve novým singlem na Ibizu. Chystá tam velkolepá vystoupení

08.07.2018 13:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ibiza je pro všechny populární DJe naprosto zásadní destinací. Každé léto zde hledají uplatnění a místa, kde by mohli představit své DJské umění, a nalákat tak na koupi svých singlů, alb a reklamních předmětů. Velké sousto si v tomto směru ukrojil legendární německý DJ a producent Paul van Dyk.

Ten před časem představil projekt s názvem "SHINE IBIZA", který bude čítat jedenáct speciálních večerů. Každé pondělí, počínaje 9. červencem, se tamější známý klub Vista promění v obrovské pódium, které nabídne hned čtyři vystoupení předních světových trancových DJs. Headlinerem všech večerů bude již zmiňovaný Dyk, kterého doplní například Aly & Fila, Bryan Kearney, Simon Patterson, Cosmic Gate, Giuseppe Ottaviani, Jordan Suckley, Neelix, Grum nebo Ben Nicky.

Celý projekt se setkal s obrovským zájmem fanoušků žánru z celého světa, a to především proto, že s obdobně velkým plánem přišel Paul van Dyk letos jako první. Aby německá legenda celé akci dodala punc jedinečnosti, složila i oficiální hymnu s názvem "Shine Ibiza Anthem 2018", která jeho eventy propaguje po celém světě. Úryvek skladby si můžete poslechnout pod článkem.

Pokud byste jeden z nadcházejících jedenácti večerů chtěli navštívit, máte čas do 17. září, kdy bude letošní trancová sezóna na Ibize oficiálně ukončena.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY