David Stypka zve s "Křížem" do kina na "Úsměvy smutných mužů"

29.06.2018 12:28 - David Böhm | foto: facebook interpreta

David Stypka s propagací svého druhého alba "neboj.", které se umístilo v první pětce našeho žebříčku nejlepších loňských domácích desek, skutečně nezahálí. Ráno po tom, co si odnesl ocenění Anděl jako Nejlepší interpret roku, vydal jako singl emotivní baladu "Kříž". Vizuál tentokrát funguje jako pozvánka do kina na film "Úsměvy smutných mužů", jenž vznikl na motivy stejnojmenného bestselleru Josefa Formánka.

"Když jsem viděl ve zlínském studiu první hrubý střih filmu, měl jsem husí kůži. Ještě dlouho potom jsem nemohl dostat ten příběh z hlavy. Důležité je to, že film a písnička spolu neuvěřitelně rezonují, jedno prohlubuje a rozvádí druhé. Už se s kapelou moc těšíme do kina," tvrdí zpěvák.

Píseň mezi filmové prostřihy a záběry na Stypku s Bandjeez zapadá skvěle. Metaforický kříž si totiž na zádech zřejmě nese většina postav ze snímku. Na vině je alkohol, s nímž se budou muset poprat třeba Jaroslav Dušek či Simona Babčáková. Jak se jim to podaří, budeme moci zjistit již dvanáctého července, kdy "Úsměvy smutných mužů" vstoupí do kin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY