Rybičky 48 představují dokument z cesty po USA a na podzim připravují dvojalbum

29.06.2018 17:01 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rybičky 48 žnou velké úspěchy se svým posledním klipem "Američan z Poličan", který je plný záběrů z jejich cesty do USA. Tu nyní představuje travel dokument "Americká krása". Na podzim kapela vydá dvojalbum a následovat ho bude turné. Koncert v pražské Lucerně je přitom beznadějně vyprodaný.

Zmiňované dvojalbum ponese název "Best Fuck Off". První disk obsáhne všechny singly kapely z posledních šesti let, které uplynuly od vydání posledního řadového alba. Druhé CD přinese tucet nových písní. "Půjde o takovou B-side, kde bude mít každý z kapely tři svoje písničky. Nebudeme se vůbec ohlížet na hudební styly. Prostě kdo má co rád," vysvětluje frontman Kuba Ryba.

Nové double CD vyjde v říjnu a bude pokřtěno na navazujícím podzimním turné. "Těšíme se na nový písničky, který zahrajeme na podzimním turné, a jsme nadšení ze zájmu našich fanoušků. Vždycky byl náš sen zahrát si v českým hudebním svatostánku, ve Velkém sále Paláce Lucerna. Je naprosto fantastický, že koncert je vyprodán půl roku dopředu," raduje se kytarista Petr Lebeda.

Best (Fuck) Off Tour 2018:

26/10/ Ústí nad Orlicí
27/10/ Kutná Hora
02/11/ Liberec
03/11/ Herálec
09/11/ Prostějov
10/11/ Ostrava
16/11/ Plzeň
17/11/ Hradec Králové
22/11/ Praha - Palác Lucerna - Speciální narozeninový koncert
15/12/ Brno - Hala Vodova - Křest desky "Best Fuck Off"

Vstupenky na turné jsou k mání v předprodejní síti Ticketstream.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY