Dymytry v klipu "Pot a krev" ukazují svou koncertní sílu

26.06.2018 12:51 - Milan Menčík | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Dymytry mají pro své fanoušky dalších hned několik překvapení. Na jaře odehráli v Malé sportovní hale s německými Hämatom akci, kterou pojmenovali Monstrum. Přes léto zahrají na spoustě festivalů, ale samostatné koncerty budou mít do konce roku v České republice jen dva. Představí se znovu se svými německými souputníky v pražském Foru Karlín a v ostravském Trojhalí Karolina.

"Zájem o Monstrum byl na jaře obrovský, spousta lidí nám psala, že je mrzí, že nestihli koupit lístky. Dlouho jsme přemýšleli a nakonec jsme se rozhodli tuhle megaakci zopakovat jako vánoční dárek pro všechny naše fanoušky. Celý podzim jedeme turné po Německu společně s našimi kamarády Hämatom, takže bychom si doma v Čechách vůbec nezahráli a to by nás mrzelo," vysvětlil kapelník Jirka Dymo Urban.

A aby si fanoušci připomněli, jak vypadala atmosféra na jarním megakoncertu v Praze, pouští maskovaná kapela do světa nový singl a klip "Pot a krev". Obrazově se jedná o sestřih nejzajímavějších okamžiků velkolepě pojatého vystoupení. Sbory v refrénu byly přimíchány na Metalfestu a jinak se jedná o charakteristicky úderný i melodický song s rukopisem, který Dymytry stále cizelují. Lze čekat, že na zmiňovaných koncertech určitě zazní a nemějte pochyb, že publikum dostanou do varu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY