Celeste Buckingham v klipu k "Immature" poukazuje na nerozvážnost mládí. Hraje v něm i Adam Mišík

21.06.2018 13:12 - Josef Martínek | foto: Slavica

Po podzimním singlu "Go Away" přichází Celeste Buckingham s další připomínkou své zdařilé desky "Bare". Tentokrát zvolila píseň "Immature", která má současný electropopový zvuk a tématicky se zabývá úskalím vztahů v mládí. "V textu popisuji, že ve vztazích v mladém věku je často problémem to, že buď jeden, nebo druhý není dostatečně dospělý, a proto selhává komunikace. Z toho, co mohlo být, tedy nakonec nic není," upřesňuje zpěvačka.

Do klipu, který se natáčel v Praze, si přizvala své kamarády z hudební, ale i herecké branže. Vidět můžeme herce Jana Komínka a Vladimíra Polívku, dále zpěváka Adama Mišíka a také dvě slovenské zpěvačky - Ronie a Laris Diam. V souladu s myšlenkou je video plné mladické nerozvážnosti - třeba při jízdě autem, v restauraci nebo na večírku. "Společnými silami jsme se Celeste vymysleli scénář, ve kterém ukazujeme běžný den party chlapců, kteří si dělají, co chtějí, a nemyslí na následky. Provokují, jsou drzí, nezodpovědní, nevěrní. Mají v sobě něco, na co nalákají děvčata a ta často končí se zlomeným srdcem," říká režisér klipu Samuell Hoffman a dodává, že námět napadl zpěvaččina managera Lumíra Matiho.

A toto pojetí se Celeste jednoznačně vyplácí, alespoň přišla s něčím originálnějším než předvídatelným konceptem hádajícího se páru. Navíc tento háv provokativní přidrzlosti písničce opravdu sedí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY