Ricky Martin dorazí poprvé do Prahy, své hity zazpívá v O2 areně

14.06.2018 14:25 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

"La Copa de la Vida" nebo "Livin La Vida Loca", kdo by neznal tyto legendární hity, které bořily hitparády po celém světě. Teď poprvé zazní také v České republice, v podání jejich autora Rickyho Martina. Několikanásobný držitel ceny Grammy se českým divákům představí 9. září 2018 v pražské O2 areně.

Ricky Martin dorazí do Prahy po návštěvě Španělska, kde v průběhu srpna a září odehraje koncerty v deseti městech. Do Česka, které je zatím jedinou další potvrzenou destinací v rámci turné, přiveze vyšperkovanou show a samozřejmě ty největší pecky jako "La Bomba", "Tal Vez", zmíněné "La Copa de La Vida" a "Livin La Vida Loca", ale i novější hity "Vente Pa' Ca" a "Fiebre". V největší tuzemské multifunkční hale tedy diváci zažijí to nejlepší z Rickyho.

Ricky Martin se narodil v roce 1971 v portorickém San Juanu. Do dnešního dne vydal deset studiových alb, přičemž poslední z nich "A Quien Quiera Escuchar" (2015) získalo Cenu Grammy za nejlepší album latinského popu. První Grammy v této kategorii obdržel již v roce 1999 za album "Vuelve". Ve stejném roce vydává první desku v angličtině s názvem "Ricky Martin", na němž zpívá duet s Madonnou nebo švédskou zpěvačkou Mejou. Také má na kontě tři ceny Latin Grammy Award a zhruba 85 milionů prodaných nosičů.

Lístky na Rickyho Martina budou v prodeji od 15. června od 11:00 hodin v sítích Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY