Doro má nový klip k singlu "All For Metal". Je z dílny Spark TV

12.06.2018 08:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

První pecka z chystaného dvojalba "Forever Warriors/Forever United" metalové královny Doro je venku. Hymnická singlovka "All For Metal" je ódou na metal a částečně reflektuje i život samotné zpěvačky, která ho celý zasvětila jen metalu. O písničce Doro mluví jako o následovníkovi jejího legendárního hitu "All We Are". Novinku doprovází majestátní klip, který vystihuje samotnou podstatu metalu. Zapojily se i přední postavy ocelové scény jako Johan Hegg (Amon Amarth), Mille Petrozza (Kreator), Chuck Billy (Testament), Jeff Waters (Annihilator), Sabaton a další… Za tvorbou klipu stojí Spark TV.

Klip se natáčel na různých místech Evropy od loňského léta. Zatímco záběry velké scény pochází z Wackenu, sólo záběry se zpívající Doro se natáčely v rockovém klubu v německé Bochumi, menší scéna s běsnícími fanoušky je naopak záznam z mnichovského koncertu z konce loňského roku. "Nebylo úplně snadné to dát vše dohromady. Doro v podstatě chtěla klip, který bude vystihovat poslání metalové hudby - zábava jak pro fanoušky, tak i pro muzikanty. Byla to nekonečná mravenčí práce, protože záběrů jsme během uplynulých měsíců nasbírali neskutečné množství. Nicméně podařilo se mi překvapit i samotnou Doro, a sice když poprvé spatřila v klipu Zakka Wyldeho. Toho jsme natočili při posledním pražském koncertě v šatně. Doro o tom neměla ani páru," doplňuje své postřehy autor klipu David Havlena.

Nové album "Forever Warriors/Forever United" nachystala Doro na 17. srpen. K dostání bude prostřednictvím labelu Nuclear Blast hned v několika verzích. Jednou z nich bude i luxusní box, který bude vedle dvou CD obsahovat také vinyly, trsátka, podepsanou fotografii a další.

A konečně - Doro se u nás ukáže už za měsíc, a to v rámci festivalu Masters Of Rock. Pecka "All For Metal" určitě nebude chybět.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY