Metronome po boku světových festivalů zavádí bezhotovostní platby

12.06.2018 15:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Metronome Festival Prague se letos zařadí po bok světových festivalů, které používají RFID technologii vstupů a bezhotovostní platby v celém areálu. Takzvaný Cashless systém přináší spoustu výhod jako rychlé odbavení vstupu návštěvníků, kratší fronty, lepší kontrolu nad financemi a mnoho dalšího. Festival spouští možnost on-line otevření bezhotovostních účtů ve čtvrtek 7. června a při rychlém otevření a dobití peněz na návštěvníky čeká příjemná odměna. Díky partnerství s Mastercard získají ti, kteří jako první svůj účet dobijí, sto korun jako dárek. Metronome Festival Prague proběhne ve dnech 22. - 23. června 2018 tradičně na pražském Výstavišti. Vstupenky jsou již v prodeji na stránkách www.metronomefestival.cz a v síti Ticketmaster.

Metronome Festival Prague nabízí návštěvníkům mnoho komfortních služeb. "Novinkou jsou letos bezhotovostní platby, které běžně fungují na slavných festivalech, jako je Coachella nebo Tomorrowland. Mají za úkol zredukovat dlouhé fronty u prodejních míst festivalu, zvyšují bezpečnost placení a kontrolu nad financemi, a návštěvníkům tak výrazně zpříjemní zážitek na Metronomu," říká Serge Grimaux, ředitel společnosti Intellitix, která technologii provozuje.

Již 7. června Metronome Festival Prague spouští registrační stránku pro online účty na www.metronomefestival.cz. "Doporučujeme divákům založit si účet předem. Díky tomu si mohou předem dobít peníze a nemusí to řešit v areálu, mohou si nastavit i automatické dobíjení peněz v případě, že zůstatek účtu klesne pod určitou hodnotu, a hlavně jim budou po festivalu vráceny všechny zbylé peníze automaticky," vysvětluje David Gaydečka. V rámci on-line účtu lze spravovat proběhlé transakce, dobíjet svůj účet on-line nebo nastavit automatické dobíjení a po akci zažádat o refundaci finančních prostředků. Všechny nevyčerpané nabité finance budou lidem s účty aktivovanými před festivalem vráceny do pěti pracovních dnů od skončení festivalu automaticky. Dobíjení účtu bude samozřejmě možné i v areálu festivalu. V areálu budou dobíjecí stanice, kde lze částky připsat platební kartou, nebo hotově. K dispozici bude také bankomat České spořitelny.

Samotné náramky s RFID čipem získají návštěvníci u vstupu na festival, kde jim bude spárován se vstupenkou. S náramkem je nutno zacházet velmi opatrně a nelze jej sundat, což platí i pro klasické vstupenkové pásky. Na celém systému se partnersky podílí i Mastercard, která návštěvníkům festivalu nabízí netradiční bonus. Prvních 3 500 lidí, kteří si před festivalem založí účet a dobijí jej kartou Mastercard, získají jako dárek sto korun.

Návštěvníci Metronome Festivalu Prague se mohou těšit na celou řadu hvězdných interpretů zahraniční i tuzemské scény. Ze zahraničních to budou například kultovní The Chemical Brothers, Massive Attack, David ByrneTalking Heads, Tom Odell nebo John CaleThe Velvet Underground. Českou scénu budou reprezentovat Tata Bojs s jedinečnou oslavou svých třicátých narozenin nebo Sexy Dancers, kteří budou mít na festivalu exkluzivní návrat po dvaceti letech, a mnoho dalších. Navíc se v rámci komfortu celého festivalu vrací i slavný Bruselský pavilon, zajištěno je perfektní ozvučení, amfiteátr s atmosférou, obýváky nebo bezhotovostní platby, které mají za úkol zredukovat dlouhé fronty, a dopřát tak návštěvníkům ničím nerušený perfektní hudební zážitek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY