Troye Sivan odtajnil detaily své druhé desky "Bloom"

10.06.2018 10:46 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Své druhé album vydá Troye Sivan na konci letních prázdnin. Po singlech "My My My!" a "The Good Side" došlo na aktuální hitovku "Bloom", která dala desce jméno. Samotné video vzniklo ve spolupráci s Bardia Zeinali a podařilo se do něj vštěpit osmdesátkovou a queer estetiku plus zjevný odkaz z vizuálně poutavé podívané Perfume Geniuse v jeho "Slip Away". Fanoušci si zas všímají inspirace u Boy George, Madonny a Davida Bowieho.

Troye Sivan - Bloom
© facebook interpreta
"Bloom" (obal vidíte nalevo) slibuje otevřenou zpověď Troye, v některých aspektech má být temnější a dospělejší. Bude si taktéž všímat gay tématiky jeho vlastním pohledem - úvodní track "Seventeen" například vypráví o jeho sexuální zkušenosti (coby ještě nezletilého chlapce) se starším mužem, s nímž se seznámil na Grindru. Na desce se objeví i hosté - zpěvačky Gordi a Ariana Grande. Většinu materiálu Sivan složil ve spolupráci s Leland a Allie X. Bonusem bude knižní publikace obsahující dosud neviděné fotografie Troye, které nafotil a vybral fotograf Jacob Bixenman.

Zpěvákova druhá deska vyjde 31. srpna a zahrne těchto deset skladeb: Seventeen, My My My!, The Good Side, Bloom, Postcard (feat. Gordi), Dance To This (feat. Ariana Grande), Plum, What A Heavenly Way To Die, Lucky Strike, Animal. Fyzicky vyjde "Bloom" na CD a bílém vinylu, v Sivanově oficiálním obchodě však můžete zakoupit různé varianty balíčků obsahující zmíněnou publikaci, podepsanou pohlednici nebo triko a další rekvizity. Extravagantní video k titulní skladbě můžete zhlédnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY