Michal Pavlíček pokřtí své nové album "Pošli to tam" na Střeleckém ostrově v Praze

08.06.2018 16:22 - Tomáš Rozkovec | foto: facebook interpreta

Michal Pavlíček představí 14. června na Střeleckém ostrově v Praze svůj nový koncertní program. Při této příležitosti pokřtí i nové album "Pošli to tam".

Skladatel, kytarista, zpěvák, textař a producent Michal Pavlíček je spojený se skupinami Pražský výběr, Stromboli, BSP, Big Head, Trio a Supergroup. Podílel se na albech Zuzany Michnové, Moniky Načevy, Báry Basikové, Kamila Střihavky, Richarda Müllera a mnoha dalších. Je autorem řady hitů, mezi něž patří třeba "Země vzdálená", a také hudby k divadelním představením, baletům, televizním seriálům, inscenacím a celovečerním filmům.

Úspěšně spolupracuje i se zahraničními produkcemi BBC "Scarlet Pimpernel" nebo "Merlin IV". Napsal hudbu k muzikálům "Excalibur", "Obraz Doriana Graye" a baletním inscenacím "Malý princ", "Kráska a zvíře" a dalším. Získal mnoho ocenění, včetně Platinových a Zlatých desek i Ceny Anděl, byl uveden do Síně slávy Akademie populární hudby.

Skupina kolem Michala Pavlíčka zahraje ve složení Miloš Meier - bicí, Martin Ivan - basa, Michal Nejtek - klávesy. Jako hosté s nimi vystoupí Matěj Ruppert, Bára Basiková, houslista Jan Mráček a Pavel Bořkovec Quartet.

Začátek akce je naplánován na 19 hodin. Vstupenky v ceně od 390 korun lze zakoupit v síti Ticketpro.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY