Die Antwoord si do klipu k "Alien" pozvali mimozemšťana

09.06.2018 08:37 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Jihoafričtí provokatéři Die Antwoord svými klipy rádi překvapují. Každý je jiný, přesto originální s nezbytně vysokou mírou bizarnosti. Na tradici navazuje také novinka "Alien" z dva roky staré, nepříliš dobře přijaté desky "Mount Ninji And Da Nice Time Kid".

Spravit si reputaci plánují ještě během tohoto roku, kdy je naplánováno vydání novinky "The Book Of Zef". Ta měla původně vyjít dokonce již během loňského roku, nakonec se ale termín o rok posunul. Sáhnutí do dva roky staré kolekce je v případě nového klipu trochu překvapivé, zvlášť když je příprava jeho nástupce již dlouho avizovaná.

V písni "Alien" se vokálně prezentuje pouze Yolandi Visser, která svým strašidelně vysokým vokálem provází sci-fi hororovým klipem o podivném vetřelci, jehož si platinová blondýnka také zahrála. Skladba rozhodně patří k těm působivějším ze slabšího čtvrtého počinu a její zdařilé klipové zpracování dobře poslouží k ukrácení čekání nejen na novou nahrávku, ale také na pražský koncert, který se odehraje 20. srpna na holešovickém Výstavišti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY