Dave Grohl si zalaškoval s diváky ve Švédsku, když opět spadl z pódia

07.06.2018 17:05 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Frontman Foo Fighters Dave Grohl je dobře známý svým smyslem pro humor a opět to dokazoval při další zastávce své domovské kapely v rámci evropského turné k prozatím poslední desce "Concrete And Gold". Ta se odehrála v památném švédském Göteborgu, kde si v roce 2015 po pádu z pódia zlomil nohu, načež koncert i celé turné absolvoval v sedě.

Hned po nástupu jednotlivých členů přiběhl frontman na pódium a na osudném místě na okraji můstku opět padl přes palubu. Jak ale ukázaly následující sekundy, nešlo o Grohla, ale o kaskadéra a k neštěstí tentokrát dojít nemohlo. Vše bylo na tento žertík připravené a Grohl se ihned po pádu zjevil vedle bubeníka Taylora Hawkinse a rozběhl se k divákům.

Hudebník se také v nedávné době ohradil proti kritikům, vyžadujícím změnu zvuku u Foo Fighters. Pro magazín British Airways' High Life řekl: "Nikdy jsem necítil potřebu hnát se za něčím jiným. A to nás proklelo. Při vydání desky je to vždy jen: 'Oh, zase další klasičtí Foo Fighters.' Dobře, no. Nechci totiž dělat žádnou reggae desku." Kapelu momentálně ještě čekají festivaly a tři velké koncerty v Británii, po kterých se vrátí zpět na turné do USA.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY