Britney Spears obšťastní fanoušky novou hudbou zřejmě již toto léto

06.06.2018 15:41 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Předchozí desky "Britney Jean" a "Glory" se sice bůhvíjakými metlami hitparád nestaly, přesto Britney Spears kromě vystupování nezanevřela ani na studiovou práci. Chystanou desátou řadovku nejspíš uslyšíme už v létě.

Jak informoval hudební web Idolator.com, první singl se bude jmenovat "Apple Pie" a videoklip se natáčel právě v uplynulých dnech. Dokonce i sama zpěvačka fotografií na Instagramu naznačila, že se něco chystá. To, že se do jablečného koláče fanoušci zakousnou ještě tento měsíc, následně potvrdilo americké rádio Kiss FM, když na svém webu uvedlo: "Všeho nechte! Britney Spears vydá svůj nový singl 21. června."

Šušká se, že v písni, jejíž název lze vykládat i jako sexuální provokaci, měly údajně původně hostovat Fifth Harmony. Skupina však mezitím ohlásila odchod ze scény. Spears, která letos slaví už dvacet let od svého debutového singlu "Baby One More Time", ji tedy nakonec vydá sólově. Celé album by mělo následovat v srpnu, tedy v době, kdy bude zpěvačka a tanečnice křižovat Evropu v rámci svého turné "Piece Of Me".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY