Hana Zagorová vydá na konci září zatím nepojmenovanou studiovou novinku

06.06.2018 13:08 - Milan Menčík | foto: Supraphon

Hana Zagorová má v současnosti znovu napilno. Během léta vystoupí na několika festivalech a do toho chystá novinkové studiové album. Jeho vydání plánuje Supraphon na konec září. Přitom předchůdce "O lásce" je starý teprve dva roky.

"Potěšilo mne, že mi písničky napsali autoři, kteří sami i zpívají. To nebývá až tak obvyklé. Třeba Marek Ztracený mi napsal dvě krásné písničky a podle jedné z nich se asi bude celé album jmenovat. Dvě písničky složila Radůza, jednu hezčí než druhou, přispěli i Xindl X, Martin Chodúr, Kuba Kubín nebo Hynek Toman se skupiny Support Lesbiens. A také Jiří Březík, který už pro mne napsal posluchači stále žádané hity jako 'Je naprosto nezbytné', 'Za každou chvíli s tebou platím' nebo 'Navěky zůstane čas'. Jirka pro mě píše nejen krásné písničky, ale vystupuje se mnou i na mých koncertech jako sborista a kytarista," uvedla Hana Zagorová.

Ohledně koncertního vystupování s Boom! Bandem vystoupila Hana Zagorová jako headliner festivalu Okoř se šťávou a další vystoupení ji čeká 7. července na Vysočina Festu v jihlavském amfiteátru. Také se na ni mohou těšit návštěvníci oblíbené pražské Letní scény na Vyšehradě, kde vystoupí 24. srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY