All Saints se vrací s novou deskou. S produkcí pomohl i William Orbit

04.06.2018 12:53 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

All Saints - Testament
© facebook interpreta
Britské kvarteto All Saints to se svým hudebním návratem myslí vážně: dva roky po skvělé comebackové nahrávce "Red Flag" dámy oznamují další porci nové hudby. Venku už je i první singl "Love Last Forever" (stream naleznete pod článkem), který si premiéru odbyl posledního květnového dne.

"Testament", v pořadí pátá studiovka, vyjde 27. července a fanoušci slavného girlbandu, jehož kořeny sahají až do roku 1993, na ní najdou třináct nových skladeb. Jistě je potěší skutečnost, že na dvou písních spolupracoval i ostřílený producent William Orbit. Ten stojí za jejich velkými hity "Pure Shores" nebo "Black Coffee".

A jak členky skupiny nedávno uvedly, z obnovené spolupráce jsou nadšené: "Za ty roky, co se s Williamem známe, jsme vzájemný kontakt nikdy úplně nepřerušili. Jednoho večera jsme ho potkaly a on říká: 'Slyšel jsem, že makáte na nový muzice a připravujete turné a že se vám daří. Tak kdy uděláme zase něco společně?' Doslova jsme mu řekly, že není nad čím váhat." A tak se nakonec i stalo - na novince jsou hned dvě nové skladby z Orbitovy produkce.

Tracklist alba "Testament" je následující: Who Do You Love, Three Four, Love Lasts Forever, Nowhere To Hide (Interlude), No Issues, After All, I Would, Don’t Look Over Your Shoulder, Fumes, Testament In Motion, Breathe And Let Go (Interlude), Glorious, Footprints.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY