Harlej klipem "Možná" vráží do hlav fanoušků spoustu fiktivních otazníků

04.06.2018 18:58 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Harlej před nedávnem vydal koncertní multipack "Šmidli fidli" se záznamem loňského koncertu se smyčcovým orchestrem z Lucerny. Další potěšení pro fanoušky si nachystal nyní s videoklipem k písni "Možná".

"Je strašně důležitý si věřit a tvrdě makat. A ono se to možná jednou povede," říká komentář v úvodu videoklipu. "Na naše poměry se jedná o nebývale výpravný klip a zároveň to bylo naše nejdelší natáčení, točilo se tři dny na osmi různých místech a v různých rolích se v klipu představí postupně všichni z kapely," říká kytarista skupiny Tonda Rauer a dodává: "Stěžejní a taky nejnáročnější bylo natáčení na automobilovém okruhu u Sedlčan, protože kolem závodů se celý příběh odehrává."

Skupina novým klipem startuje letní sezónu a také se připravuje na další Lucenu. Vystoupení se uskuteční v říjnu 2018 a na delší dobu bude posledním velkým koncertem Harleje, který se pak bude připravovat na oslavu svých pětadvacetin. Úderný song "Možná" opatřili svým textem Kuba Ryba a Pekař a je součástí řadového alba "Hodný holky zlý kluky chtěj". Chytlavá melodie a šlapavost jí předurčuje úspěch ve festivalovém setlistu kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY