V klipu "Golden" byste padesátku Kylie Minogue rozhodně nehádali

02.06.2018 13:15 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Osmadvacátý květen je dnem, kdy Kylie Minogue slaví své narozeniny. Letošní rok je výjimečný tím, že zpěvačka s hrdostí přiznává svoji padesátku. Místo hroucení se, že ve světě showbusinessu je dávno stařena, na vše pohlíží jako na začátek další dlouhé fáze života, na kterou je třeba se těšit. K oslavám si už s předstihem nadělila výborné album "Golden" a v den svých narozenin jako dárek představila i klip k titulní skladbě.

Písnička "Golden" je pěkným příkladem veselé optimistické skladby o tom, že věk nehraje žádnou roli a že ona zlatá aura vychází především od srdce. Úvodní country tóny, které jsou samplem z westernového filmu "Hodný, zlý a ošklivý", se rozvinou do příjemné popové jednohubky.

Doprovodný videoklip nemá ambice ukázat výpravnou podívanou. Jde spíše jen o intimní prostřihy na samotnou zpěvačku hopsající na horkém plážovém písku nebo v soukromí hotelové ložnice. Pokud je snímek oslavou jejího věku, musí se nechat, že více jak pětatřicet by jí zde hádal málokdo. Optimismus, který dokáže Kylie rozdávat i přes obrazovky monitorů, její kráse jen napomáhá. Sama zpěvačka ale s humorem podotýká, že je v péči šikovných maskérů, kteří umějí vše schovat. Jen je škoda častých záběrů, kdy se Kylie tlačí až moc blízko ke kameře. Po chvilce začínají působit rušivě, přestože zpěvačka vypadá jako z éry "Impossible Princess".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY