Maroon 5 si do klipu ke "Girls Like You" pozvali spoustu slavných žen

03.06.2018 12:14 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Stále aktuální deska skupiny Maroon 5 "Red Pill Blues" sice stojí za pendrek, ale dvě až tři písničky se docela dají. K nim patří i aktuální singl "Girls Like You". Nenáročná letní pohodovka, která v rádiových éterech nemá šance urážet a v nějakém letním playlistu na dlouhé cesty si své místo jistě najde.

Nově představený videoklip by na první pohled ničím nevynikal. Kruhový prostor na krajích vyplňují hrající členové kapely a uprostřed stoji zpívající Adam Levine. Jak se ale začne kamera kolem zpěváka točit, náhle se zjevuje jedna dáma za druhou. A když si uvědomíte, že ty holky všechny znáte a že většina z nich patří k předním zpěvačkám, herečkám, sportovkyním, modelkám nebo youtuberkám, hned je sledování o sto procent zajímavější.

Vedle Camily Cabello se ukáže i herečka Gal Gadot, Millie Bobby Brown ze seriálu "Stranger Things", Jennifer Lopez, Mary J. Blige, Elizabeth Banks nebo Rita Ora, nejvíc pak potěší Ellen DeGeneres. Klip tím tak dostane status znovuhratelnosti a rozhodně si jej pustíte znova, abyste stihli všechny ty ženy rozpoznat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY