Amorphis - nové album byla makačka. Mrkněte na exkluzivní rozhovor Spark TV

24.05.2018 16:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V pátek to bude týden, co vyšla novinka "Queen Of Time" finských Amorphis. Album zcela ovládlo květnové číslo Sparku, deklasovalo velikány Dimmu Borgir, a stalo se deskou měsíce. V průběžném celoročním bodování jsou noví Amorphis na stříbrné příčce hned za novým materiálem legendárních Judas Priest. Na adresu Finů zní teď jen samé superlativy a pro řadu fanoušků bude jistě "Queen Of Time" nahrávkou roku. Naší Spark TV se dostalo té cti, že se zpěvákem Tomi Joutsenem a bubeníkem Janem Rechbergerem mohla o novince natáčet přímo ve studiu v Helsinkách. Nechyběl u toho ani v současnosti jeden z nejvyhledávanějších metalových producentů Jens Bogren. Ostatně on má na úspěchu nové placky lví podíl. Mrkněte a nasávejte exkluzivní informace z úst samotných pachatelů. (nezapomeňte si zapnout české titulky)

Jak v závěru videa zaznělo, kompletní rozhovor najdete v aktuálním květnovém Sparku. Nechybí ani obsáhlá recenze a více se dozvíte například i o textaři Pekku Kainulainenovi, který je hodně velký svéráz. Listujte na stranách 40, 41 a 45. Květnové číslo můžete koupit také elektronicky přímo zde.

Amorphis ve své vrcholné formě zavítají i do našich končin a sice novinku naživo představí v rámci vizovického festivalu Masters Of Rock .


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY