Jessie J představí své album "R.O.S.E" ve čtyřech EP. První dvě jsou již k poslechu

23.05.2018 15:12 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Po čtyřech letech od desky "Sweet Talker" vydává Jessie J novou kolekci. Tu pojmenovala "R.O.S.E", a svým fanouškům ji nabízí netradičním způsobem. Tento týden až do pátku 25. května bude novinka vycházet po čtvrtinách. Tu první, s velmi povedeným singlem "Think About That" a názvem "R.O.S.E. (Realisations)" již nalezneme na všech streamovacích plattformách.

Všímavějšího čtenáře může napadnout, že další EP budou začínat na zbylá písmena slova rose. A má pravdu - středeční část nese název "R.O.S.E. (Obsessions)", potom budou následovat "R.O.S.E. (Sex)" a "R.O.S.E. (Empowerment)". Interpretka novinku popisuje jako svůj deník v melodiích. Jako poslední lákadlo zvolila silně feministickou skladbu "Queen", kterou doprovodila i podobně laděným videem. Dle jejích slov je toto nejlepší čas, kdy by se ženy měly vzájemně povzbudit. A mimochodem, zpěvaččina matka se také jmenuje Rose.

Příznivce může zamrzet, že headlinerka letošních Colours of Ostrava jim zatím vůbec nesdělila, zda si album budou moci pořídit i fyzicky. Posledním přírůstkem do jejich kolekce tak byla zmíněná nahrávka "Sweet Talker", která měla Jessie vrátit do hitparádového výsluní, ze kterého se s "Alive" poněkud ztratila. Ani třetí řadovka s hitem "Bang Bang", do něhož si přizvala Nicki Minaj a Arianu Grande, se však s příliš velkým zájmem nesetkala.

Kompletní tracklist zní následovně: Oh Lord (Interlude), Think About That, Dopamine, Easy On Me, Real Deal, Petty, Not My Ex, Four Letter Word, Queen, One Night Lover, Dangerous, Play, Glory, Rose Challenge (Interlude), Someone’s Lady, I Believe in Love.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY