Tomáš Pastrňák v novém klipu loví bobříky. A bobry

23.05.2018 09:54 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Právě v těchto dnech vychází klip k singlu "Bobr", v pořadí už čtvrté video spojené s nejnovějším albem Tomáše Pastrňáka "Kousky", které produkoval Boris Carloff. Kvůli jeho natáčení se svlékla herečka Kamila Janovičová.

"Bobr je pro mě takový malý návrat k nonsensu, který v Česku proslavil Emanuel Frynta. Možná si jeho básně pamatujete z dětství, protože několik z nich nazpíval Petr Skoumal. Takhle napsaný text se může jevit banálně, ale právě ta zdánlivá banalita je jenom poklička, kterou když nadzvednete, najdete pod ní vtip, dvojsmysl nebo i mnohem vážnější sdělení," říká ke zvolenému žánru Pastrňák.

Písnička ale dětství evokuje nejen textem. V klipu, kterého se opět ujal režisér Tomáš Krejčí, nás oba tvůrci zavedou na dětský tábor, kde trojice kluků loví bobříky. A jednoho skutečně najdou. "Jsem rád, že mě Tomáš opět oslovil, protože natáčet s ním je jedna radost. Každý jeho další klip je diametrálně odlišný od toho předchozího, ale spojuje je ohromný nadhled, a to se promítá i do atmosféry během natáčení. A je jedno, jestli točíte melancholickou věc anebo 'Bobra'," říká pobaveně režisér Tomáš Krejčí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY