"Ocean" coby duet Goldfrapp a Davea Gahana neztrácí nic ze své naléhavosti

22.05.2018 16:43 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Duo Goldfrapp kromě festivalových vystoupení chystá na začátek léta novou (deluxe) edici své zatím poslední desky "Silver Eye". Ta kromě upraveného přebalu nabídne bonusový disk čítající osm položek. Vedle již dříve (pouze digitálně) publikovaných remixů však nabídne i dvě novinky - zcela novou verzi singlu "Ocean", v které hostuje Dave Gahan, a pak remix Willa Gregoryho ke skladbě "Anymore".

Zjevně se tak jedná o revanš za remix Goldfrapp, kteří pro kolekci "Remixes 81-04" po svém upravili magickou krásku "Halo" z depešáckého alba "Violator". "Ocean" byla přepracována do formy duetu Alison a Davea, hudební složka se příliš nezměnila. Zůstala tak zachována její ukrytá naléhavost a podmanivost, jež uzavírala "SiIver Eye". Goldfrapp si tuto spolupráci velmi pochvalují - prý to pro ně byla čest a radost.

Deluxe verze alba "Silver Eye" vyjde v pátek 6. července, přiložený bonusový disk bude obsahovat tyto tracky: Ocean (feat. Dave Gahan), Anymore (Will Gregory's Don't Stop Now Remix), Everything Is Never Enough (Video Mix), Anymore (Joe Goddard Remix), Systemagic (Ralphi Rosario Lunar Eclipse Mix), Anymore (Whatever/Whatever Remix by Justin Strauss & Bryan Mette), Everything Is Never Enough (Chris Liebing Burn Slow Remix), Anymore (Ralphi Rosario Remix). Novou verzi "Ocean" s hostujícím Davem Gahanem z Depeche Mode si můžete poslechnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY