Poetika se v klipu "Zrcadla" vrací ke svému jarnímu turné

17.05.2018 14:19 - Josef Martínek | foto: Lucie Levá

Na úspěšné jarní turné s Mirai vzpomíná skupina Poetika v novém klipu "Zrcadla". Režíroval ho Ondřej Kudyn a kromě klasických koncertních záběrů přibližuje náladu šňůry také pohledem na cestování kapelním autem. "Myslím, že se Ondřejovi přesně podařilo vystihnout ve třech minutách atmosféru tří neděl na cestách," myslí si rapper Eduard Rovenský. Byť je video spíše nenáročného ražení, s tímto názorem lze souhlasit.

Skladba pochází z loňského alba "Trinity", které obsahuje i velké rádiové hity "Zkouším žít" nebo "Každou vteřinou". Průsečík popu, rapu a elektronického podkladu je v tomto případě znovu příjemně melodický a na poslech vyznívá velmi přirozeně.

"Opravdové turné se vším, co k tomu patří, jsme zažili poprvé. Je to sled nezapomenutelných zážitků. Přátelství, muzika, pocit sounáležitosti. Emoce, které ve vás na dlouhou dobu zůstanou. Zároveň to pro nás byla z profesního hlediska muzikantská maturita," říká zpěvák Ondřej Brejška. Kapela slibuje, že se na podzim na klubová pódia vrátí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY