Brněnský festival Urban Rock je zrušen

17.05.2018 08:38 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Nových festivalů v Česku vzniká jako hub po dešti a některé se bohužel nedočkají ani svého zahájení. S nemilou zprávou přišli organizátoři akce Urban Rock, která měla do Brna v srpnu dovézt Alt-J či Enter Shikari. Festival, který měl být součástí Maratonu hudby Brno, se bohužel neuskuteční.

Tým festivalu vydal na facebooku toto prohlášení: "Se slzou v oku vám musíme oznámit, že jsme nuceni Urban Rock zrušit. Někdy zkrátka dobré úmysly nestačí a překážek je tolik, že již není možné pokračovat. A přesně do tohoto bodu jsme se dostali i my. Důvodem je nenaplnění některých dohod a odpadnutí výrazného partnera, jehož finanční plnění mělo pro konání akce zásadní význam. Ačkoli jsme hledali všemožná řešení, žádné z nich se neukázalo jako realizovatelné. Celá situace je velmi nešťastná, jelikož naší hlavní snahou bylo přivést do Brna něco speciálního s mezinárodním přesahem. Výjimečný projekt, který zde nemá obdoby. Nicméně v tuto chvíli jsou všechny varianty, jak Urban Rock uspořádat, vyčerpané. Věřte, že jsme dělali vše, co bylo v našich silách, aby tato nešťastná situace nenastala. Děkujeme za vaši podporu a doufáme, že se v budoucnu setkáme na jiných akcích.

Peníze za již zakoupené vstupenky vám budou vráceny stejným způsobem, jakým jste je zakoupili. V případě, že jste si koupili lístky online, bude vás prodejce během několika dní kontaktovat.

Rádi bychom všem poděkovali za podporu a spolupráci."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY